SOLUȚII DE BUSINESS
Oferim soluții configurabile de monitorizare a nivelului de radon în clădiri cu acces public, interpretarea datelor și transmiterea valorilor în timp real printr-o soluție proprietară. Asigurăm servicii de mentenanță și service în garanție și post-garanție pentru detectorii furnizați.

Mai mult

SOLUȚII PENTRU UTILIZATORI CASNICI
Cu ajutorul echipamentelor destinate monitorizării radonului pe care le distribuim și al consultanților noștri, puteți beneficia de cea mai eficientă modalitate prin care să vă asigurați că aveți un cămin fără radon.

Mai mult

SOLUȚII PROFESIONALE

Oferim o gamă largă de echipamente profesionale de vârf destinate măsurătorilor de radon în probe de aer, apă și sol de la cele mai inovatoare companii europene din domeniu.

Mai mult

SOLUȚII DE BUSINESS

Servicii de măsurare a concentrației activității de radon în aer cu detectori activi ce înregistrează nivelul de radon în timp real pentru a minimiza potențialele efecte asupra sănătății. Monitorizare continuă, zilnic, săptămânal, lunar, anual, pentru a putea lua la timp măsurile necesare de protecție.

Wave Plus

Corentium Plus

Corentium Pro

Corentium Pro

SOLUȚII PENTRU UTILIZATORI CASNICI

Servicii de măsurare a concentrației activității de radon în aer cu detectori activi ce înregistrează nivelul de radon din oră în oră, pentru a identifica intervalele în care este necesară aerisirea suplimentară a încăperilor.

Wave Plus

Corentium Home

Radon Scout Home

Servicii de măsurare a concentrației activității de radon în aer cu detectori pasivi (tip CR39) pentru perioade lungi de timp (2–6 luni).

Radtrack 2

SOLUȚII PROFESIONALE

Servicii de măsurare a concentrației activității de radon atât în interior, cât și în exterior de înaltă sensibilitate și acuratețe pentru uz profesional.