RadonAir face parte din start-up-ul românesc DosiTracker, companie ce oferă servicii integrate de ultimă generație în monitorizarea expunerii la radiații pentru medii profesionale din medicină și industrie, atât clienților locali, cât și internaționali. RadonAir oferă soluții inteligente și ușor de utilizat pentru a gestiona nivelurile de radon în casă, la locul de muncă și în clădirile cu acces public.

PARTENERI

Suntem furnizori autorizați pentru unele dintre cele mai inovatoare echipamente profesionale disponibile pentru detectarea nivelurilor de radon prin partenerii noștri: Airthings, Saphymo, Radonova, Sarad.

SERVICII

Serviciile noastre variază de la monitorizarea radonului în interiorul clădirilor cu detectori pasivi și activi, până la măsurători de radon în probe de aer, apă și sol cu detectori pasivi profesionali.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii și instituțiile din România să poată evalua cu ușurință și în orice moment nivelul concentrației de radon în aerul pe care îl respiră acasă, la serviciu sau în clădirile cu acces public, cu ajutorul celor mai noi și performante soluții de monitorizare utilizate la nivel european.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este ca RadonAir să reprezinte în România compania de referință în ridicarea standardului de protecție împotriva expunerii la radon atât în mediul privat, cât și în cel de afaceri.

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium."