DESPRE RADON

Ce este radonul?

Radonul în casele noastre

Riscurile expunerii la radon

Cum se măsoară radonul ?

Legislație

Informații pentru angajatori

VREI SĂ AFLI NIVELUL DE RADON?
CERE OFERTĂ

PARTENERII NOȘTRI

Despre noi

CODRUȚ CHERESTEȘ

CODRUȚ CHERESTEȘ

Director Executiv

Antreprenor doctor în fizică, Codruț are o experiență profesională de 20 de ani în domeniul dozimetriei individuale, fiind fondatorul uneia dintre companiile de referință din domeniu în România. Dozimetria radonului este noua lui pasiune și provocare.

MARGARETA CHERESTEȘ

MARGARETA CHERESTEȘ

Director Calitate

Fizician cu experiență de peste 20 de ani în dozimetrie individuală, Margareta este în permanență la curent cu ultimele noutăți legislative din domeniu, asigurând managementul calității performanței, testele de tip, validarea metodelor de măsurare a radonului.

ANATOL OPREA

ANATOL OPREA

Business Developer

SERVICII

SOLUȚII DE BUSINESS
Oferim soluții configurabile de monitorizare a nivelului de radon în clădiri cu acces public, interpretarea datelor și transmiterea valorilor în timp real printr-o soluție proprietară. Asigurăm servicii de mentenanță și service în garanție și post-garanție pentru detectorii furnizați.

Mai mult

SOLUȚII PENTRU UTILIZATORI CASNICI
Cu ajutorul echipamentelor destinate monitorizării radonului pe care le distribuim și al consultanților noștri, puteți beneficia de cea mai eficientă modalitate prin care să vă asigurați că aveți un cămin fără radon.

Mai mult

SOLUȚII PROFESIONALE
Oferim o gamă de echipamente profesionale de vârf destinate măsurătorilor de radon în probe de aer, apă și sol de la cele mai inovatoare companii europene din domeniu.

Mai mult

NIVELUL DE REFERINȚĂ AL RADONULUI

300 Bq/m³

(medie anuală)

NIVELURILE DE RADON

0 – 49 Bq/m³

Ești în siguranță

49 – 99 Bq/m³

Aerisire frecventă și izolarea crăpăturilor

100 – 299 Bq/m³

Monitorizare continuă. Dacă nivelul se păstrează timp de +3 luni, contactați o firmă de specialitate

+300 Bq/m³

Monitorizare continuă. Dacă nivelul se păstrează timp de +3 luni, contactați o firmă de specialitate

Alba Iulia Smart City
Pilot soluție monitorizare radon

ULTIMELE ȘTIRI

The long-term effects

The long-term effects of radon exposure account for around 21,000 deaths every year in the United States, making it a household danger six times more deadly than carbon-monoxide poisoning and smoke inhalation combined. […]

See all our news

Mesaj

Suntem fizicieni. Ne plac provocările și cărările mai puțin bătătorite. Ceea ce facem, facem cu pasiune. Radonul este urmatoarea noastră provocare. În România, problematica radonului este de abia la început. Vrem să contribuim la cunoașterea nivelurilor de radon în grădinițe, creșe, școli, locuri de muncă.
Margareta si Codruț Cheresteș

Abonați-vă la newsletter-ul nostru!